Pravni pogoji

Dobrodošli na naši spletni strani www.woprom.si. Poleg te spletne strani upravlja družba WOTRA tudi z drugimi spletnimi mesti in portali v njeni lasti. Ti pravni pogoji uporabe se nanašajo na informacije, storitve in izdelke, objavljene na tej spletni strani.

Izraz "WOTRA", "WOPROM" ali "nas" ali "mi" se nanaša na lastnika oz. upravljavca te spletne strani, katerega uradno ime je "WOTRA d.o.o." s sedežem na naslovu Donova cesta 2, 1215 Medvode. Registracijska številka podjetja je 1689339 in kraj registracije je v Ljubljani.

Izraz "vi", "uporabnik", "kupec", "naročnik" se nanaša na obiskovalca te spletne strani kot tudi na naročnika oz. kupca enega ali več izdelkov in storitev iz ponudbe te spletne strani.

Če boste še naprej brskali in uporabljali to spletno stran se strinjate z naslednjimi določbami in pogoji uporabe, ki urejajo naše odnose z vami v zvezi s to spletno stranjo. Če se ne strinjate s katerimkoli delom teh pogojev, vas prosimo, da ne uporabljate to spletno stran.

Vse informacije in gradiva na tej spletni strani so informativnega značaja. WOTRA izjavlja, da si bo z dolžno skrbnostjo pri oblikovanju te spletne strani prizadevala, da bodo vsebovane informacije točne in ažurne, vendar ne jamči in ne prevzema nikakršne odgovornosti za točnost, ažurnost in celovitost informacij in gradiv. Niti WOTRA niti katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku ali izdelavi te spletne strani ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala ali bi bila v povezavi z dostopom, uporabo te spletne strani ali zaradi nezmožnosti uporabe informacij na tej spletni strani ali kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

WOTRA ne odgovarja za kakršnokoli škodo ali poškodbe (vključno za škodo povzročeno z računalniškimi virusi) računalniške opreme, mobilnih telefonov ali katerekoli druge aplikacije do katerih dostop je na voljo preko te spletne strani in zaradi dejstva, da je uporabnik obiskal to spletno stran ali jo je uporabljal(a). WOTRA ne sprejema odgovornosti za izgubo ali škodo, ki lahko izhaja iz uporabe ali nerazpoložljivosti uporabe te spletne strani.

WOTRA si pridržuje pravico, da spremeni vsebino te spletne strani kadarkoli, na kakršenkoli način in ne glede na razlog brez predhodnega obvestila, in ne prevzema nobene odgovornosti za katerokoli in vse posledice teh sprememb.

Ta spletna stran nudi tudi povezave s spletnimi stranmi tretjih oseb oziroma vsebuje informacije o tretjih osebah. WOTRA nima nadzora nad vsebino informacij spletnih strani tretjih oseb in zato ne prevzema nobene odgovornosti za navedene informacije tretjih.

Vsebina te spletne strani je predmet avtorske zaščite in drugih oblik zaščite intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.

Ta spletna stran vsebuje, vendar ni omejeno na, obliko, videz, grafiko, blagovne znamke, slike, zvok, animacije, videovsebine, tekst, orodja in drugo, kar je v naši lasti ali imamo podeljeno licenco oz. katerokoli drugo dovoljenje za uporabo in/ali objavo.

Strinjate se, da uporabljate informacije in drugo, kar je dostopno na tej spletni strani le za vaše namene. Vsaka redistribucija ali reprodukcija dela ali celotne vsebine v kakršnikoli obliki je prepovedana, razen za osebno in nekomercialno uporabo.

Nepooblaščena uporaba te spletne strani lahko privede do zahtevka za škodo in je lahko kaznivo dejanje.

WOTRA je zavezana k zagotavljanju zaščite vaše zasebnosti. Za več informacij preberite našo politiko zasebnosti in politiko uporabe piškotkov.

Za več informacij obiščite stran Prodajni pogoji.

Vaša uporaba te spletne strani, in vsak spor, ki izhaja iz takšne uporabe spletne strani je predmet zakonodaje Republike Slovenije.

Ti objavljeni pravni pogoji (vključno s prodajnimi pogoji, politiko zasebnosti in politiko piškotkov) veljajo od 10. februarja 2020 in se lahko občasno posodabljajo.

Pridržujemo si pravico do spremembe ali zamenjave teh pogojev kadarkoli, tako da objavimo revidirane pogoje na tej spletni strani. Odgovorni ste za pregled in seznanitev s takšno spremembo vsakič, ko dostopate do kateregakoli dela spletne strani WOPROM.SI.

 

Za spletno reševanje sporov obiščite platformo Evropske komisije: Spletno Reševanje Sporov.